• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Потписан Уговор о спонзорству „R-S Silicon” и КК Младост

Кошаркаши Младости у дресовима с логом „R-S Silicon” играће ову сезону у кошаркашкој Премијер лиги БиХ.

У малој сали општине Мркоњић Град, Јелена Куриџа, директор  „R-S Silicon” и Миладин Рмуш директор Кошаркашког клуба Младост, потписали су данас Уговор о спонзорству. Тиме је  „R-S Silicon” постао нови спонзор Кошаркашког клуба Младост који се већ десет година такмичи у најјачој лиги БиХ, те је двоструки освајач купа Републике Српске.

„Спонзорисање и подршка развоју спорта у Мркоњић Граду важан је дио друштвено одговорних активности „R-S Silicon”.  „R-S Silicon” у континуитету пружа подршку како развоју спорта, тако и развоју културе и образовања.Велико нам је задовољство што као спонзор можемо подржати Кошаркашки клуб Младост, наш најбољи кошаркашки клуб који биљежи добре спортске резултате. То је свакако у складу с вриједностима које кроз своје пословне активности промовише и „R-S Silicon”. Желимо КК Младост још много трофеја и вриједних резултата, и весели нас да ћемо им од сада бити партнер и подршка у њиховим плановима и амбицијама.“ – изјавила је Јелена Куриџа директор  „R-S Silicon”

 Крстан Томић, предсједник КК Младост, истакао је: „Кошаркашки клуб Младост своје десетогодишње учешће у најачој лиги БиХ крунисао је потписивањем уговора о спонзорству са  „R-S Silicon”. Ово је уједно и један од најважнијих уговора о спонзорству који је Кошаркашки клуб Младост потписао, захваљујем се представницима  „R-S Silicon” који су одлучили подржати наш рад овим значајним улагањем. Веселимо се да је наша кошаркашка породица из дана у дан све већа, а од данас се у њој налази и  „R-S Silicon” који ће омогућити још квалитетнији рад и напредак Кошаркашког клуба Младост”.

 

  • 10.11.2017. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD