ПАКЕТИ ПОМОЋИ ПОВОДОМ ВАСКРСА

Коло српских сестара „Рођење Пресвете Богородице“ из Мркоњић Града данас је поводом надолазећих васкршњих празника организовало подјелу пакета са основним животним намирницама за 25 социјално угрожених породица.

 Ријеч је о вишечланим  породицама, као и о старим и изнемоглим лицима.  Пакети садрже основне животне намирнице, брашно, јаја и слично, те средства за хигијену.Помоћ су обезбиједиле чланице Кола, као и грађанство које је могло купити и остављати харну у маркетима Милић, НМС-Комерц и у трговачкој радњи Аничић. Такође је Задружна трговина донирала 20 врећа брашна, као и Бест маркет 19 пакета основних животних намирница. Дијана Еремија, чланица Кола српских сестара, каже да је ово једна од њихових редовних  акција.

„Циљ нам је да поводом вјерских празника  обрадујемо оне којима је помоћ потребна.  Драго нам је да можемо усрећити људе и показати им да нису сами онда кад им је то најпотребније “, казала је Еремија. Старица Роса Пенић је исказала захвалност „сестрама“ које су је обишле и донијеле поклоне.

  • 8.4.2015. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD