Изабран најповољнији понуђач за изградњу трим стазе на Балкани и потписан уговор о извођењу радова

Пројекат 'ИЗГРАДЊА ТРИМ СТАЗЕ НА БАЛКАНИ' се реализује у оквиру пројекта МОС-УНАПРЕЂЕЊЕ И ПРОМОЦИЈА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ У ОПШТИНИ ЈАЈЦЕ И МРКОЊИЋ ГРАД. Међуопштинска сарадња се проводи у оквиру Пројекта интегрисаног локалног развоја (ИЛДП), као заједничке иницијативе Владе Швајцарске и УНДП-а у БиХ.

Активности у вези реализације пројекта се одвијају у складу са Планом.. Након расписаног јавног позива за избор најповољнијег понуђача за изградњу трим стазе на Балкани 24.07.2015. године, активност отварања понуда је спроведена 18.08.2015. године у Општини Јајце.

За најповољнијег понуђача за изградњу трим стазе на Балкани изабран је „БХ 4“ д.о.о. Јајце, на основу критеријума најнижа цијена, са цијеном понуде 59.867,48 КМ.

Понуде које се односе на изградњу трим стазе доставили су и „ЗИДАРТ д.о.о. Мркоњић Град са цијеном понуде 81.325,01 КМ и „МРКОЊИЋПУТЕВИ  д.о.о. Мркоњић Град са цијеном понуде 77.235,51 КМ.

 Информације везане за овај јавни позив су објављене на Порталу јавних набавки и у „Службеном гласнику БиХ“.

 Уговор о извођењу радова је  потписан 30.09.2015. између Општине Мркоњић Град  и представника извођача радова „БХ 4“ д.о.о. Jajce.

Следећа активност се односи на почетак извођења радова који би требали да се реализују и  окончају у складу са Планом активности, који је саставни дио пројектне документације.

 

 

  • 7.10.2015. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD