Садржај

Тендери / Конкурси

Обрасци

Привреда општине Мркоњић Град
Привредни савјети
Пут до грађевинске дозволе
SMS паркинг
ISO 9001:2008
БФЦ Мркоњић Град

Новости

Сајам „Тransport logistic 2017“ Њемачка

15.3.2017. године
Представништво њемачке привреде у Босни и Херцеговини у сарадњи са Њемачко-хрватском индустријском и трговинском комором од 08. до 11. маја 2017. организује путовање у „München“ i „Nürnberg“ и посјету сајму „Тransport logistic 2017“.

У оквиру путовања планирана је једнодневна посјета сајму „Тransport logistic 2017“.   - водећи међународни сајам из области, транспорта, логистике, мобилности, ланаца дистрибуције и „IT“ сектора у транспорту и логистици. 

Програм обухвата и посјету Центру за транспорт робе у луци „Nürnberg (Güterverkehrszentrums Nürnberg im Nürnberger Hafen), посјету њемачкој индустријској и трговинској комори у „Nürnberg“  (IHK Nürnberg), те посјету компанији из области транспорта и логистике.

Делегацијско путовање је употпуњено са завршном посјетом „Allianz Areni FC Bayern Erlebniswelt“ музеј са преко 400 експоната који представљају комплетну историју славног клуба.

Искористите ову прилику како бисте склопили нове пословне контакте на сајму, упознали се са новитетима у области транспорта и логистике и доживјели „FC Bayern Erlebniswelt“

 У прилогу шаљемо програм путовања и услове учешћа с пријавним обрасцем. Рок за пријаву је 20.03.2017.

Број учесника је ограничен.

►Пријавни формулар

►Програм путовања

►Програм путовања


Коментари


15.03.2017.

*Име:


Е-пошта:


*Коментар
:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Унесите збир бројева седам и пет: