Садржај

Тендери / Конкурси

Обрасци

Привреда општине Мркоњић Град
Привредни савјети
Пут до грађевинске дозволе
SMS паркинг
ISO 9001:2008
БФЦ Мркоњић Град

Новости

Два различита лица Младости у Лиги 10 БиХ

16.3.2017. године
Два различита лица показали су кошаркаши Младости ове сезоне у Лиги 10 БиХ када је њихова игра ишла од сјаја до очаја. Крај такмичења дочекали су на последњем мјесту табеле па ће се са Грађанским, Леотаром, Бошњаком и Широким борити да избјегну испадање у Прву лигу Републике Српске.

Такав расплет ситуације није се могао очекивати послије пет кола када је екипа из Мркоњић Града заузимала прво мејсто на табели са четири побједе и једним поразом. Послије тога изабраници тренера Горана Сладојевића везали су пет пораза, а црну серију прекинули су тријумфом над Леотаром у 11. колу, али су потом били још лошији, јер су нанизали седам неуспјеха.

Послије доброг старта дошли су нам проблеми. Одлазак Арсенија Вучковића, повреде и доста промјена у тиму утицале су на форму те се нисмо добро снашли. Можда смо имали лакши распоред на почетку, али треба имати у виду да смо са потпуно новим тимом у односу на прошлу сезону ушли у ову. Лига је била скраћена, самим тим и јача па смо након неколико успјешних сезона и најбоље у историји клуба дошли у ситуацију да се боримо за опстанак- рекао је Сладојевић.

Према његовим ријечима, никада није била тања линија између екипа које су се пласирале у плеј-оф и плеј-аут. Уједно, свим силама ће покушати да сачувају статус.


Коментари


16.03.2017.

*Име:


Е-пошта:


*Коментар
:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Унесите збир бројева седам и пет: