• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Јави позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Општина Мркоњић Град и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз подршку Владе Швајцарске, позивају заинтересована лица са пребивалиштем у општини Мркоњић Град да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Мркоњић Град учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла. На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба. Јавни позив је отворен од 15.01. – 15.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у Шалтер салу општине Мркоњић Град, шалтер број 2 док је електронску пријаву могуће послати на адресу drustvene@mrkonjic-grad.rs.ba .

Пројекат запошљавања младих (YEP) на основну потписаног Уговора о сарадњи и удруживању финансијских средстава партнерски реализују општина Мркоњић Град, Језеро, Јајце, Петровац-Дринић и Босански Петровац.

Комплетан јавни позив можете преузети овдје, као и формулар за пријаву овдје


Више информација можете добити на на web страници  Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, a имплементира њемачка компанија GOPA.

 

  • 20.2.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD