• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Отворена изложба слика "24 сата"

У галерији Културно центра "Петар Кочић" у Мркоњић Граду отворена је изложба ликовних радова под називом "24 сата", насталих у протекла три мјесеца у оквиру ликовне радионице коју је водила академски сликар Мирјана Коџо.

Изложба је отворена синоћ, а у радионици је у протекла три мјесеца учествовало 13 учесника, међу којима је највише дјеце.

 Коџо је рекла да је порука изложбе да се за 24 часа може много тога урадити, те навела да су током три мјесеца рада користили разне технике и да је изузетно задовољна резултатима.

 "Највише је заступљен цртеж, комбинована техника, цртежи на најлону, на стиропору уз помоћ ексера и конца, користили смо акрилне водене боје, туш", прецизирала је Коџо и пожељела свим учесницима радионице много успјеха у даљем раду.

 Директор Културно спортског центра "Петар Кочић" Боро Бошкић рекао је да је ова радионица испунила њихова очекивања, да су учесници били различите животне доби, те да ће настојати да овакву или сличну радионицу организују и у наредном периоду.

Осмогодишњакиња Елена Стипанчић каже да је на радионици много научила, да је цртала различитим техникама и упознала бројне другове.

 

  • 2.3.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD