• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Фитнес љето 2018 – два мјесеца бесплатног тренинга

Општина Мркоњић Град у склопу манифестације ”Љето у Мркоњић Граду” подржала је манифестацију „Фитнес љето 2018“ којом је омогућено свим заинтересованим да у наредна два мјесеца могу бесплатно да тренирају.

 Постоји велика заинтересованост жена за тренинге овог типа и користимо прилику да све заинтересоване позовемо да дођу и да се придруже заједничким тренинзима  понедјељком, сриједом и петком од 19 часова на стадиону Луке ( у случају лоших временских услова тренинзи  ће се одржати у спортској дворани)“- изјавила је Тијана Рађевић Дрљача, шеф одсјека за друштвене дјеталности.

 Тренинге воде лиценцирани тренери Ружица Кокеза и Сања Самарџија.

Професор физичке културе – Ружица Кокеза истакла је да јој је изузетно драго што је први час фитнеса био посјећен, и да је у Мркоњић Граду први пут ове године почела манифестација ”Фитнес љето 2018”.

За све учеснице првог тренинга општина Мркоњић Град је обезбиједила мајице са логом манифестације, а Кафе бар "Дионис" воду за све присутне.

Све пријаве на телефон број: 050/220-926.

Организатор манифестације ”Фитнес љето 2018” је ЈУ Културно-спортски центар „Петар Кочић“, а покровитељ општина Мркоњић Град.

  • 4.7.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD