• 00 387 50 220 920
  • kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba

Посао за десет радника

У просторијама општине Мркоњић Град, начелница општине Дивна Аничић и технички директор КП ''Парк'' Милан Ковачевић потписали су споразум о уређењу зелених површина на подручју општине Мркоњић Град, на локалним сеоским путевима и коритима ријека. Вриједност пројекта је око 15.000 марака, а средства су обезбиједили општина Мркоњић Град и КП ''Парк'' у омјеру 60:40 одсто.

 Аничићева је рекла да ће овим пројектом бити ангажовано десет радника који ће у наредних два мјесеца радити на чишћењу  и уређењу нашег града.

''Осим чишћења града ово је прилика и да радници зараде одређени дио средстава. Ускоро ће бити објављен јавни оглас путем Завода за запошљавање, те овим путем позивам све заинтересоване за такву врсту радова да се јаве у Комунално предузеће'', казале је Аничићева.                                              

Споразумом је планирано да радници буду распоређени на чишћење корита Црне ријеке, ријека, уређењу сеоских путева и уређењу града уопште'', рекао је Ковачевић. Он је додао да се нада да ће успјешно да заврше овај пројекат.

 

 

 

  • 6.7.2018. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD