Извјештај са 23. редовне сједнице Скупштине општине

На 23. сједници Скупштине општине било је присутно 20 одбориника, од укупно 25, начелница општине Дивна Анићић, вршиоци дужности начелника одјељења у општинској управи, вршиоц дужности директора Агенције за привредни развој, представник Општинске борачке организације, представница Правобранилаштва Републике Српске, представници спортских клубова и културних удружења, те представници медија.

На актуелном часу одброници су постављали питања и имали приједлоге  у области заштите животне средине, питања везана пожар који је захватио ОШ "Вук Караџић" у Подбрду.

Начелница општине Дивна Аничић дала је информацију да је спроведен тендер за санацију крова Основне школе, те да ће се убрзо покрнути и тендерска процедура за даљу реконструкцију школе. "Захваљујем се предсједници Републике Српске и предсједнику Владе који су издвојили 30.000КМ за санацију крова и 40.000КМ за даљу реконструкцију ове Основне школе. Званични извјештај о узроку пожара немам", рекла је Аничићева.

Свих 14. тачака Дневног реда су усвојене, а највише се расправљано о другој тачки, односно о Приједлогу Одлуке о давању сагласности на Одлуку о висини цијена комуналних услуга.

  • 12.4.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD