Нова кућа за породицу Стојичић

Четверочлана породица Стојичић из Медне код Мркоњић Града дочекала је да се усели у нову кућу. Након година живота у трошној кући, у којој нису имали основне услове за живот, ова породица се уселила у нову кућу гдје коначно имају прави и што је најважније властити кров над главом. Изградњу куће финансирао је власник предузећа „МГ Минд“ Младен Милановић.

 

„Не могу  описати своју радост због усељења у нову кућу нема тих ријечи којим бих се могла захвалити  Младену Милановићу на овом поклону“, рекла је Драгана Стојичић. Ова породица се бави пољопривредом, а нико нема стално запослење. Кући су се посебно обрадовала дјеца Предраг и Јована, као и поклонима које су добили од начелнице општине Мркоњић Град  Дивне Аничић.

Начелница је изразила  наду да је овом кућом почело ново раздобље у животима пордице Стојичић. „ Ту смо да помогнемо колико год  можемо, Младену Милановићу ово није прва кућа коју је направио а вјероватно ни посљедња, његово доброчинство је познато широм Републике Српске. Ми путем Центра за социјални рад заиста успијевамо да помогнемо многим породицама, али се морамо сви  још више потрудити да и даље помажемо породицама којима је помоћ неопходна“, истакла је Аничићева.

  • 12.6.2019. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD