Помоћ за 50 старијих лица – Нисте Сами

У оквиру акције Нисте сами представници Центра за социјални рад, општине Мркоњић Град и организације Црвеног крста јуче су за 50 усамљених и старијих лица подијелили пакете са основним животним намирницама.

Директор Центра за социјални рад Драган Плејић рекао је да су углавном обилазили лица која су корисници услуга овог центра и која су без породичне подршке.

"Од прошле седмице обилазимо и носимо помоћ онима којима је то неопходно у овим тренуцима кад влада опасност од вируса корона", истакао је Плејић.

Он је нагласио да суграђани показују велику хуманост и спремност да помогну, те захвалио фарми кока "Попадић", пекари "Милић" и продавници "МГ Мики", као и волонтерима Црвеног крста.

 

Подсјећамо да је општинска управа Мркоњић Град  отворила бесплатну инфо линију за сва лица са подручја општине, а која нису у могућности да дођу до потребних намирница, средстава за хигијену, лијекова или им је потребна нека друга помоћ, због пандемије вируса корона, да је сваког радног дана од 7.30  до 15.30 часова отворена бесплатна инфо линија 080050101

 

  • 25.3.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD