Објављен јавни позив за додјелу средстава за подршку пројектима мјесних заједница

Објављен јавни позив за додјелу средстава за подршку пројектима мјесних заједница

Одјељење за општу управу и друштвене дјелатности данас је објавило Jавни позив за додјелу средстава за подршку пројектима мјесних заједница.

Позив се односи на савјете свих мјесних заједница са подручја општине Мркоњић Град, и то за за пројекте који се односе на рјешавање мањих инфраструктурних радова на подручју мјесне заједнице, уређење јавних површина, уређење значајних објеката и околине тих објеката на подручју мјесне заједнице. Појединачно за пројекат одобрава се износ до  3.000,00КМ.

 

Савјет  мјесне заједнице има право  да предложи  највише два пројекта, док Савјети мјесних заједница које у свом саставу имају више насељених мјеста могу да предложе и више од два пројекта. Јавни позив упућен  свим Савјетима мјесних заједница, а отворен је 30 дана од дана објављивања на званичној  интернет  страници  општине Мркоњић Град (www.mrkonjic-grad.rs.ba).

 

Пријава са свом потребном документацијом подноси се на прописаном обрасцу, у затвореној коверти Одјељењу за општу управу и друштвене дјелатности, путем пријемног шалтера Општине Мркоњић Град (шалтер бр. 2) или препоручено поштом. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати, а приложена документација се не враћа.

 

Више информације у вези са Јавним позивом могу се добити путем телефона број 050/220-930.

Комплетан јавни позив можете погледати овдје као и образац за пријаву. 

 

  • 21.2.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD