Позив пословним субјектима за учешће у пројекту ''Моја породица 3+''

Позив пословним субјектима за учешће у пројекту ''Моја породица 3+''

У циљу покретања пројекта ''Моја породица 3+'' позивамо све заинтересоване пословне субјекте са подручја општине Мркоњић Град, да у уторак 3. марта у 12.00 часова у скупштинској сали, присуствују презентацији овог пројекта, који ће представити начелница општине Мркоњић Град Дивна Аничић.

Циљ пројекта Моја породица 3+''  је пружања подршке и омогућавања лакшег живота вишечланих породица и охрабрења оних који имају двоје дјеце да прошире своје породице, а што је важан фактор у борби против бијеле куге и за пораст наталитета.

Пројекат се односи на породице са троје и више дјеце, од којих је бар једно малољетно, које би путем картица „Цијена минус за 3+“, оствариле привилегије и попусте у пословним субјектима на подручју општине Мркоњић Град. 

Општина Мркоњић Град већ је започела прикупљање података и формирање базе података породица са троје и више дјеце.

Овим путем позивамо све пословне субјекте са подручја општине Мркоњић Град, да буду учесници и наши партнери у овом Пројекту, те да заједно са Општином Мркоњић Град, која би била потписник уговора о пословно техничкој сарадњи о попусту са пословним субјектима, помогну породицама са троје и више дјеце, кроз смањење трошкова њиховог кућног буџета.

У плану је израда картица под слоганом „Цијена минус за 3+“, које би биле персонализоване и које би се односиле на попусте у продајним објектима хране, обуће, одјеће, здравствених услуга и др., а исте би важиле за једну календарску годину.

На привредним субјектима је да сами одреде висину попуста који одобравају носиоцима картица, а Општина Мркоњић Град ће кроз уговоре о пословно техничкој сарадњи регулисати своје учешће у средствима за те намјене.

У нади да ћете препознати значај овог Пројекта и да ћете се истом прикључити, унапријед изражавамо нашу захвалност.

Општина Мркоњић Град

  • 2.3.2020. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD