Дан ученичких постигнућа и Крсна слава ОШ „Вук Караџић“ Бараћи

Основна школа „Вук Караџић“ Бараћи, већ годинама обиљежава дан ученичких постигнућа (смотра стваралаштва), и своју Крсну славу Св.Ћирила и Методија. Тако је било и овај пут. Према програму активности 22.маја 2015. године (петак), одржан је богат културно забавни програм.

           Осим ученика и радника школе, присутни су били и бројни гости и родитељи наших ученика. Прво су посјетили богату изложбу ликовних и литерарних радова, а потом и приредбу коју су демонстрирали ученици из централне школе Бараћи и подручних школа ПШ Подрашница, ПО Подбрдо, ПО Граци и ПО Ораховљани. Био је то сплет игара, игроказа, рецитација и пјесме.

        По завршетку приредбе услиједиле су похвале и награде за најбоље ученике. За ученика генерације проглашена је ученица Милана (Душко) Туторић из ПШ Подрашница, која је истовремено и носилац дипломе Вук Караџић. Похвале за одличан успјех у току школовања додијељене су и ученицама деветог разреда Кристини Кежић, Живани Чивчија, Јелени Џевер и Николини Лакић.

      Похвале и награде су такође додијељене и ученицима који су имали запажене резултате на општинском и регионалном такмичењу.

      Након тога радници школе су положили цвијеће на спомен обиљежју који се налази у кругу школе. Према програму активности за 13 часова, био је заказан славски обред којем су присуствовале званице, радници школе као и свештенство. 

      Увјерени смо да су сви присутни понијели бројне утиске и лијепе успомене са ових свечаности.

    Директор школе

    Свето Кежић 

 

 

 

 

   

 

 

 

  • 27.5.2015. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD