Потписан уговор о реконструкцији система гријања на објекту Културног центра "Петар Кочић"

Потписан уговор о реконструкцији система гријања на објекту Културног центра "Петар Кочић"

У Мркоњић Граду данас је потписан уговор о реконструкцији система гријања на објекту Културног центра "Петар Кочић", вриједности 191.000 КМ.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић захвалио је Влади Републике Српске која је дозначила знатан дио средстава за овај пројекат, наводећи да ће остали дио бити обезбијеђен у буџету.

"Надам се да ће извођач на вријеме урадити и да ћемо за Дан општине имати гријање", рекао је  Вођевић, који је уговор потписао са директором фирме "Термо вент" из Котор Вароша Недељком Ђекановићем.

Вођевић је навео да ће реализацијом овог пројекта бити повећана енергетска ефикасност, а обогатиће и културни живот током зимских дана.

Начелник Одјељења за просторно планирање и комуналне послове Јелена Пена рекла је да су урадили пројекат реализације мјера енергетске ефикасности, те да је ово један његов сегмент.

"Кренули смо са реконструкцијом гријања јер смо сматрали да је веома битно да ријешимо тај проблем, на овај начин побољшаћемо топлотне услове, а самим тим и остварити уштеде у буџету када је ријеч о трошковима гријања", навела је Пена.

  • 5.1.2022. године

Коментари


:) :D ^_^ *_* :P :( :| xD