00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

Poziv poslovnim subjektima za učešće u projektu ''Moja porodica 3+''

U cilju pokretanja projekta ''Moja porodica 3+'' pozivamo sve zainteresovane poslovne subjekte sa područja opštine Mrkonjić Grad, da uzmu učešće u realizaciji projekta „Moja porodica 3+“.

Cilj projekta Moja porodica 3+''  je pružanja podrške i omogućavanja lakšeg života višečlanih porodica i ohrabrenja onih koji imaju dvoje djece da prošire svoje porodice, a što je važan faktor u borbi protiv bijele kuge i za porast nataliteta.

Projekat se odnosi na porodice sa troje i više djece, od kojih je bar jedno maloljetno, koje bi putem kartica „Cijena minus za 3+“, ostvarile privilegije i popuste u poslovnim subjektima na području opštine Mrkonjić Grad. 

Opština Mrkonjić Grad već je započela prikupljanje podataka i formiranje baze podataka porodica sa troje i više djece, a projekat je uspješno realizovan u predhodnoj godini pa vas pozivamo da uzmete učešće i u 2024. godini.

Ovim putem pozivamo sve poslovne subjekte sa područja opštine Mrkonjić Grad, da budu učesnici i naši partneri u ovom Projektu da zajedno sa Opštinom Mrkonjić Grad, koja bi bila potpisnik ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji o popustu sa poslovnim subjektima, pomognu porodicama sa troje i više djece, kroz smanjenje troškova njihovog kućnog budžeta.

U planu je izrada kartica pod sloganom „Cijena minus za 3+“, koje bi bile personalizovane i koje bi se odnosile na popuste u prodajnim objektima hrane, obuće, odjeće, zdravstvenih usluga i dr., a iste bi važile za jednu kalendarsku godinu.

Na privrednim subjektima je da sami odrede visinu popusta koji odobravaju nosiocima kartica, a Opština Mrkonjić Grad će kroz ugovore o poslovno tehničkoj saradnji regulisati svoje učešće u sredstvima za te namjene.

U nadi da ćete prepoznati značaj ovog Projekta i da ćete se istom priključiti, unaprijed izražavamo našu zahvalnost.

Opština Mrkonjić Grad

Podeli: