00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

04. мај, 2024.

ПОДИЈЕЉЕНИ ВАСКРШЊИ ПАКЕТИ

Поводом Васкрса, данас су подијељени васкршњи пакети за 141 породицу слабијег материјалног стања, у организацији Општине и Центра за социјални рад.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић, који је са сарадницима учествовао у подјели, рекао је да општинска управа из године у годину, у сарадњи са Центром за социјални рад, поводом великих православних празника, организује подјелу пакета породицама слабијег материјалног стања, којима тако жели да поручи да је уз њих.

Вођевић је суграђанима честитао празник и пожелио да у здрављу и радости дочекају Васкрс.

Начелнику је за посјету захвалио Небојша Рољић који је прије пар година тешко повријеђен и тренутно чека шесту операцију, за коју се нада да ће поравити његово здравствено стање, јер је задобио вишеструке преломе, повреду кичме, карлице, кукова, руке.

"Приликом рада у шуми дрво је пало на мене, задобио сам тешке повреде опасне по живот. Након дуготрајног лијечења и опоравка, за који су требала и велика новчана средства, успио сам да проходам. Захваљујући помоћи Општине, Центра за социјални рад и људи добре воље, стао сам на своје ноге", каже Рољић.

Он је додао да га чека још дуг пут опоравка, али да ће му то ипак бити олакшано јер је добио обећање од начелника Вођевића да ће сви и даље бити уз њега.

Подјелу васкршњих пакета данас је организовала општина Мркоњић Град и Центар за социјални рад, док су прије два дана 40 васкршњих пакета подијелили Коло српских сестара "Рођење Пресвете Богородице" и Општинска организација Црвеног крста.

Подели: