00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

01. March, 2024.

JAVNI KONKURS za podnošenje zahtjeva za odobravanje subvencije korisnicima projekta izgradnje „Zgrade za mlade bračne parove u Mrkonjić Gradu“

Opština Mrkonjić Grad objavljuje javni konkurs za podnošenje zahtjeva za odobravanje subvencije korisnicima projekta izgradnje „Zgrade mladih bračnih parova u Mrkonjić Gradu“.

Cilj ovog javnog konkursa je učešće opštinske uprave u rješavanju stambenog pitanja mladih bračnih parova koji su odlučili da vlastitim sredstvima, uz subvenciju opštine, izvrše kupovinu stambene jedinice u zgradi na lokalitetu zv. „Rudine“, na parcelama broj: 764/5, 767/6 i 767/8 koje su prema regulacionom planu namjenjene za izgradnju stambene zgrade za rješavanje stambenog pitanja mladih bračnih parova.

Subvencija Opštine Mrkonjić Grad u kupoprodajnoj cijeni jedne stambene jedinice za korisnika Projekta koji ostvari pravo na dodjelu subvencije iznosi 250,00 KM/m2 i uplaćuje se direktno na račun investitora kao prodavca stambene jedinice.

Zahtjevi za učešće po ovom Javnom konkursu sa odgovarajućim prilozima, podnose se u pismenoj formi na adresu Opština Mrkonjić Grad, Trg kralja Petra I Karađorđevića br.1, u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu „Glas Srpske“ i internet-stranici Opštine Mrkonjić Grad i to putem posebno izrađenog obrazca-Zahtjeva za učešće na javnom konkursu za dodjelu subvencije koji sadrži sve podatke o ispunjavanju opštih i posebnih uslova ovog Javnog konkursa.

Javni konkurs

Zahtjev

Share: