00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Обавјештења

27. септембар, 2024.

ОДРЖАНЕ ГОСПОЈИНСКЕ УЛИЧНЕ ТРКЕ

У Мркоњић Граду одржана је 19. Госпојинска улична трка "Добро за мој град" у којој су учествовали ученици основних и средњих школа из Мркоњић Града и Језера.

Начелник општине Мркоњић Града Драган Вођевић рекао је да је данас прелијеп дан и важно дешавање у нашем граду, а које окупља породице, које дају подршку својим намлађим члановима.

„Ово је манифестација која се одржава већ деветнаест година, а захваљујући организаторима и дугогодишњим спонзорима“, нагласио је Вођевић.

Побједници из категорије првих разреда основних школа су добили по тротинет, а остали медаље и дипломе. Од 1. до 5. разреда основних школа награде се побједницима додјељују насумичним одабиром по категоријама у виду новчаног и поклон бона који могу искористити у бутику „Дејан“ у Мркоњић Граду.

Побједницима од 5. до 9. разреда основних школа и побједницима од 1. до 4. разреда средњих школа, насумичним одабиром по категоријама биће уручене новчане награде.

Организатор манифестације је КСЦ „Петар Кочић“, а генерални покровитељ Општине Мркоњић Град.

Спонзори манифестације су друштвено одговорна предузећа: ЗП „Хидроелектране на Врбасу“, „Нова банка“, „МГ МИНД“ и „Metalleghe Silicon“.

Подели: