00 387 50 220 920 kabinet_nacelnika@mrkonjic-grad.rs.ba Понедјељак – Петак 7.00h - 15.00h

Obavještenja

27. September, 2024.

ODRŽANE GOSPOJINSKE ULIČNE TRKE

U Mrkonjić Gradu održana je 19. Gospojinska ulična trka "Dobro za moj grad" u kojoj su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola iz Mrkonjić Grada i Jezera.

Načelnik opštine Mrkonjić Grada Dragan Vođević rekao je da je danas prelijep dan i važno dešavanje u našem gradu, a koje okuplja porodice, koje daju podršku svojim namlađim članovima.

„Ovo je manifestacija koja se održava već devetnaest godina, a zahvaljujući organizatorima i dugogodišnjim sponzorima“, naglasio je Vođević.

Pobjednici iz kategorije prvih razreda osnovnih škola su dobili po trotinet, a ostali medalje i diplome. Od 1. do 5. razreda osnovnih škola nagrade se pobjednicima dodjeljuju nasumičnim odabirom po kategorijama u vidu novčanog i poklon bona koji mogu iskoristiti u butiku „Dejan“ u Mrkonjić Gradu.

Pobjednicima od 5. do 9. razreda osnovnih škola i pobjednicima od 1. do 4. razreda srednjih škola, nasumičnim odabirom po kategorijama biće uručene novčane nagrade.

Organizator manifestacije je KSC „Petar Kočić“, a generalni pokrovitelj Opštine Mrkonjić Grad.

Sponzori manifestacije su društveno odgovorna preduzeća: ZP „Hidroelektrane na Vrbasu“, „Nova banka“, „MG MIND“ i „Metalleghe Silicon“.

Share: